Pages

Monday, July 22, 2013

Ramadhan tahun ini

Alhamdulillah sekarang saya dah masuk third trimester. Rasa2 macam nak je buat entry special pasal second trimester. Manis pahit, wangi bucuk, pengalaman sepanjang 3 bulan second trimester tu. Saja, for kenang2an diri sendiri. Hehehe...

Dah masuk hari ke 13 bulan ramadhan tahun ni. Setakat ni, dah tinggal 5 hari puasa. Uhuks uhuks uhuks. Bukan saje2 taknak puasa... Tapi dah jadik sakit perut, macam gastrik tu, mencucuk2 sampai jari jadik kebas2 sejuk2, tak mampu den nak meneruskan puasa -- walaupon pagi tu dah bersahur... Walhal fikir2, even tak puasa pon, sekadar minum air kosong dgn biskut kering je. Bukan makan nasi meriah2 ke apa ke... Macam rugi je nak berbuka puasa. Tapi badan betul2 tak dapat nak cope dah time tu. Terpaksa berbuka, sekadar nak bagi alas perut... Tapi somehow macam makin sakitttt je perut lepas berbuka awal tu. Maybe angin dah menyerang, bila masuk food dalam badan, lagi galak acid2 tu semua keluar. Lama2 sikit baru rasa bertenang sikit.. Wuuuu~

Sakit perut sampai cherry berry, 2 hari kay time tu. Bestfren dengan toilet je la.. Dehydrated gila badan rasa. Huhu.. Tapi ada gak kes 2x terlepas waktu sahur, time tu pon saya tak puasa, sebab sah2 bangun pagi perut dah kriuk kriakkk mintak food. Kui333...

Owh, erm, so, (segala tandawacana nak mention kan kalau boleh kui3)..... Well, btw, (haha, okay stop2).... Sambung2 balik. Ermmm, maknanya dah 13 - 2 hari termiss sahur = 11 hari jugak kitorang bersahur sama2.. Seingat2 saya, cuma ada 3x ja sahur yang saya x masak. First day puasa and semalam and hari before semalam.. First day sahur and semalam kitorang dapat food for sahur from ibu Ibnu. TQ ibu~~ Sedappp~ Hehehe... Hari before semalam tu, saya tapau food extra2 masa berbuka dengan member2 ssp, buat pon special lagi youuuu, kat skolah lama kitorang, sspkl tu.... Dah 11 tahun kot tak jejak skolah tu. Nostalgic gila. Sayang kitorang sampai betul2 time berbuka, tak dapat nak pusing2 sekolah tunjuk kat Ibnu...

Gigih tak gigih tak 8 hari tuuuu wa main masak2 for sahur... Berbuka normally tak masak, just makan simple2 beli from bazaar. Nak masak, Ibnu cakap takyah, dia takmo bini dia penat sangat. Da masuk third trimester la katakannnn~ Hehehe.... I lap you la abangroyku~~~~ Hehe..

Kalau zaman single mingle dulu, nak bangun sahur bukan main liat. Selalunya tak sahur pon. Sahur siap2 before tido. Sekarang ni, asal boleh nak bangun sahur pagi. Sebab fikirkan cikabangroy kiterw tu lerw.... Nanti kurus kempeng lak dah elok2 dia bulat segar bugar gitu. Hehehe..

Ermm, satu benda yang saya perasan since dah masuk bulan Ramadhan ni, susu yang selalunya keluar sampai bertompok2 lencun2 baju den tu, macam slowwww pulak pengeluaran dia. Lately ni la especially. Kadang2 tu, tengok kat tissue lapik baju dalam tu, macam kering je. No wonder lah ibu2 yang menyusukan anak dapat rukhsah takperlu berpuasa. Dikhuatiri efek susu production la kot eh?

Owh yer, semalam kan, kitorang menambahkan hutang keliling pinggang lagi!! Haha haha haha (tak bangga hokeyh. Ni ayat sarcastic orang gila). Niat keluar rumah nak cari dressing table dengan shoe rack. Shoe rack tu alhamdulillah dapat. Dressing table tak dapat. End up beli display cabinet dengan cermin gabaks (Ibnu hasut saya), dengan kerusi sofa seketul (saya hasut Ibnu). Gila bulan2 puasa pon tak dapat control nepsu menshopping. Tunggu gaji hujung bulan ni baru nak clearkan balik credit card tu. Soooooo not healthy kan.

Eh eh, entry harini berunsurkan diary la plaks. Tak kesah la ehhh... Hehehe...

First time datang SESERI, ever since SSP pindah ke Cyberjaya back in 2003 (form 5 masa tu...). Rasa lain bila tengok dinding ni. Dulu ada mural painting, dah kena sapu cat oren sebambang tu, seriously hilang "seri" nya.. Hui333..

Dan komfem2 sekarang diorang dah takda "movie nite". Dulu setiap dua minggu kot ada movie? Ke sebulan skali tah.. Tak ingat. Guna dinding ni as screen projector macam zaman2 toknenek tengok movie.

View yang penuh nostalgic! Rindu pulak zaman2 sekolah kat sini. Tengah2 kota, tapi kitorang hidup dalam life sendiri. Enjoy sangat duduk kat sini dulu, even berkeliaran main dalam kawasan skolah je pon. :')

Para organizers tengah sibuk susun juadah berbuka. Makan kat basketball court yaww! Hehe...

Anak Areque ni, tapi Mina memang babysitter berjaya hari tu~ Prektis ek Mina ek? Hehehe :p

Intan and her babygurl, Saffiya

Macam nursery dah gayanya. Sangat mak2 okayyyy. How time flies. Still ingat zaman2 kitorang form one dulu. :')

Doorgift, kiut sedap cupcakes from wondermilk. Nyummeyhhhh. Siap tempek logo batch kitorang lagi -- Glace Gladiators 9903

Sembahyang maghrib and isyak kat sini. Teraweh je tak jadik sebab mak2 dah hilang focus jaga anak2 baby2 da menantoks nantoks. Hihihi

Seronok gak sekali skala buat activity lain dari lain ni. Just mungkin time kureng bagus sikit, tak ramai dapat turn up. Tapi even dalam tak ramai tak ramai pon, masa yang ada haritu rasa tak cukup nak update2 dengan semua orang. Soooo many things nak catch up, but soooo little time.. Tapi really enjoy the short time kitorang spent kat situ.. :')

Us! Rajin pulak Amina dok mencantum cantum collage gambar.. Hehehe.

Okay, ini namanya apa anak2? Ya pandai.... roti jala. Siapa2 berani cakap lempeng, wa lempang. Haha. 2nd time buat roti jala sendiri. Seronok pulak rasa menjala2 atas dapur tu. Rasa nak buat hari2. Boleh? Heheheee..

Kari ayam. As long as Ibnu kata mebeles, wa happy~ Masak time puasa kay. Rushing2 lepas balik rumah from menambahkan hutang keliling pinggang tuew... Mencabar fizikal dan mental tau... Main agak2 je masin semua. Ngeee...

Ni idea tema rumah kitorang. Warna teal or turqoise..

Campur coklat2 sikit...

Campur grey2 sikit....

Lagi yang memberi idea~~

Cantekkkkk kannnn... Dunno why rasa macam chunnns sgt warna ni. Takpelah syok sendiri pon kan. Hihi

See~~ Even wedding kitorang kat side Ibnu pon pakai warna ni. Saya sebenarnya takkan mengaku suka warna ni, normally akan cakap purple as favourite color. Tapi fikir2 balik, dari zaman sekolah, baju2 majlis formal and majlis besar2 saya, seeeemmmuuuaaaaa warna camni. Majlis grad form 5, Dinner kat UTP, Majlis convo UTP, and kawen pon warna ni~ Coincident lagi kah itu? Hehehe...

Lalalalala~ Seronok2 ek awak berupdate from office..... Kui3~~~ Okay now back to work!

Tuesday, July 16, 2013

Alkisahnyaaa rumah dua tingkat

Assalamualaikum~!

Masuk arini, dah 2 bulan lebih kot kitorang duduk kat rumah Alam Impian tu. Rumah tu ada 4 bilik, 1 bilik maid, 2 store. Kat tingkat atas ada 3 bilik and 1 store. Tingkat bawah ada 1 bilik and 1 bilik maid and 1 store bawah tangga. Selama ni kitorang duduk kat bilik kat tingkat bawah tu. Sebab, saya lerrrrr malas nak naik turun tangga ke atas. Rasa macam eksesaissss je everytime naik turun tangga tu. Semput! Tak kuasa nak naik duduk kat atas.

So, selain dari waktu bacaan yaasin time mula2 pindah dulu, berbulan la ruang atas tu memang takdo yang menjenguk, kecuali time family saya from Kedah sampai. Memang diorang akan tidur kat tingkat atas... Siap adik saya bitau, dia "rasa something" masa tidur kat atas. Banyak la hanggggg! Wuwuwuwu (T___T)

Tapi, lepas dah 2 bulan lebih kitorang stay kat bilik bawah tu, Ibnu lately asyik komen katanya bilik tu macam panas, kurang elok pengudaraannya. Saya tak perasan pulak, tapi dah hari2 dia berzikir camtu kat saya, lama2 terasa macam ada betulnya jugak.

Dengan rak2 baju dalam tu, rak cermin, katil, bila tutup pintu malam2, dengan dua orang manusia gabak tidoq dalam tu, rasa rimas la jugak. Aircond ada.... Tapi angin aircond tu pon rasa tak best. Kering tekak je.. And rasa udara tak fresh. Tambah2 time musim jerebu aritu. Huhu.

Last2, saya akur je la bila Ibnu dah ajak naik tidur kat bilik atas. Bilik atas tu memang besar, komfem (insyaAllah) takyah susah2 kitorang nak berebut oksigen bila tidur malam2. Lagipon malas nak manjakan badan sangat. Gigih je laa naik turun tangga pon dengan perut tomei tomei ni... Hui333..

Dapat gaji aritu, terus cari katil, alang2 dengan meja makan skali. Cerewets gak kitorang nak beli katil. Saya nak yang lembut, Ibnu nak yang keras takmo lembut sangat. Masuk kedai keluar kedai. In the end, jumpa jugak kitorang dengan katil yang dicari2. Getha. Memang superb! Luas pon luas, sebab beli size king. Best je tidor.. Soft je, tak sakit badan. Beli tilam dapat free 2 bantal and 1 bantal peluk.

Sepatutnya diorang deliver hujung bulan ni, tapi, minggu lepas hari Jumaat dia call cakap nak hantar. Penat kawtim masa delivery, sebab Jumaat kitorang kerja. Nasib diorang sanggup tunggu sampai pukul 6 petang. Huhuhu.

So, yeayyy! Dah dapat katil. Dah dapat meja makan.

Sabtu tu terus mengemas2 rumah. Projek pindah baju bajan dari floor bawah ke atas. Mengah jugakkk. Saya start dengan operasi lipat2 baju kat bilik bawah. Lepas tu kemas bilik maid yang kitorang buat store. Simpan barang2 yang belum unpack, termasuk barang2 baby. Tengahari camtu Ibnu bangun and jadik tukang pindah angkut barang. Dok naik turun tangga. Den duduk kat atas je. Jadik tukang receiver barang2 and kemas kat tempat yang betul. Petang tu dua dua terjelepoks. Agak2 pukul 6 petang camtu, siap2 nak gi rumah abah kat Kemuning. Bukak puasa ramai2.

And malam tu balik, first time kitorang tidur atas katil baru kat bilik yang baru. Alhamdulillah takde benda2 pelik jadik. Pagi besoknya Ibnu bangun muka ceria, cakap, "Haaaaaaa, ini baru best. Bangun2 tidur bole nampak pemandangan luar".. (Sebab bilik atas tu ada sliding door, mengadap ke arah taman). So, konon2 rasa fresh la pagi2 tengok pemandangan camtu. Compare dengan bilik bawah, bangun2 nampak toilet (sebab katil tu mengadap ke toilet, bukan tingkap). Hehehee.....

p/s: Gambar2 nanti malam kalau rajin den tempek dalam entry ni yerr.. Hihi..

Friday, July 12, 2013

Mother, Baby and Kids Expo @ Stadium Malawati Shah Alam

Last week, kitorang husband and wife meredah pergi Mother, Baby and Kids Expo ni kat Stadium Malawati Shah Alam. Eh, ulang tajuk entry plak. Hehehe.. First time pergi baby expo, before ni penah la pergi jejak ke mothercare and toys r us clearance sale tu.. Tapi, tak la plak shopping barang2 baby ke apa kat situ sangat. Kisah pasal toys r us sale tu pon saya dah pernah stori mori dah before ni kan..

So, this time pergi memang dah niat nak rembat barang2 baby, especially yang basic2 tu. Saya dah buat dah list barang2 keperluan baby bagai. Google je pon. Terkejut kay awal2 dulu bila tengok list tu panjang berjela jela. Dah blurr mana yang wajib ada n mana yang nice-to-have.

Nasib baik ada kakak ipar, kakfira, tolong kasik mudahkan kerja. Dia ada bitau la apa barang2 basic baby. So itu la yang kitorang aim masa gi expo ni... Hihihi.. TQ kakfiraaaa~~~~ Hehehe.. Kakfira ni pon pregnen sama macam saya, kitorang due date selang seminggu ke 2 minggu camtu je nanti. Tapi sebab saya ni baru nak dapat baby yang first, memang knowledge and experience tu zeroooo la kan. Kuikuikui...



Print screen email from kakfira. Refer kat sini je masa jalan2 dalam expo tu. Still ada yang tak beli - bathtub, pampers, towel mandi.


Few barang yang kitorang dah angkut kat expo ni, sat2gi saya paste gambar dia yer.. Bukan nak menunjuk, tapi just nak share - sebab bila saya google2 info pasal benda2 camni, memang saya akan expect orang untuk letak gambar sekali. Senang den nak imagine. Ngehehe..

Kat expo tu, basically semuaaaaa barang2 yang related to babies ada. Department pakaian baby and mommy ada, department diapering ada, department babycare & grooming ada, department bathing ada, nursering ada, travel ada, feeding ada, department for ibu2 berpantang pon ada. Hahaha. Kalau korang dah biasa google nak cari barang2 list keperluan baby, sure korang tahu apa barang2 related under department2 ni. Kannnn...

Tapi, tak semua jenis brand ada jual kat sini... Macam pampers contohnya, time expo ni, yang saya nampak just brand diapers je.. Kalau nak cari pet2 atau mamipoko, memang den tak nampok plaks. Maybe time midvalley punya expo yang start harini sampai ahad ni, ada... Tu pon kitorang nak terjah gak tu. Still ada few minor2 things yang nak kena cari... :)

Okays, joms layans picturessss... :)

Gambar group beramai2

Rasa nak kena cari lagi baju lobang2 camni. Baru jumpa 3.... Tu pon size 3-6 bulan and 6-12 bulan. Tak beli newborn punya pon. Jadik minah hiphop la nanti anak mommy ni yerrr... Pakai baju stock lengan tangan and kaki labuh2. Hehehe



Rompers.. Total 7. Size ntah, macam2. Hopefully muat la. Memang murah2 rompers tu. Selai RM5 ke RM3 tah. Den pon lupa dah.


Bip. Ni Ibnu yang pilih. Saya okaykan sajorkkk... 3 helai cukup dah kot.. Kan baby kan? :D
 
Ni lapik mandi, lapik tukar lampin, cream montot baby and tu penyembur tu untuk disembur2kan bila time kemas or bersihkan barang2 and kawasan baby tu nanti...
 
Topi 3 lai. RM3 sehelai. Cukup kot. Tu kain lap kecik untuk baby, cukup dah kot sebekas camtu. Kain wrap baby, 35 ringgit kot if tak silap untuk 4 helai tu. Tapi rasa macam nak try cari yang instant wrap tu selai dua... Takot tak pandai guna yang jenis manual wrap ni. Hihi. Owh and yang warna warni bertali putih tu, kain barut baby. Macam best sebab tengok dia colorful. Heksaited terus angkut 10 lai. Tapi pagi besok bangun tidurnya, rasa macam nak cari yang plain putih tu je. Dok fikir, kulit baby kan sensitip. Dengan tali pusat dia tu nanti.. Takot kain tu jenis kasar, tak sesuai for baby.... Nak kena derma la kain2 barut tu nanti. Klu tak membaziorrrr je. Hehehe..
 
Dah kata mitten booties kena banyak, memang banyak la kitorang beli. Tapi nak cari lagi kot, yang jenis basahan tu. macam dalam first row dalam gambar di atas. Hehehe. Yang dah berpair2 stokin cantik tu, tengok macam kecikkkkk semacam je. Macam anak patung punya je... Muat ke idak la kaki anak ibu ni nanti.
 
Ni harta2 under feeding department. Liner JJ tu RM9 sekotak. Yang storage bottle JJ tu plak dalam berapa belas ringgit tah. Tak ingat dah. Tapi memang murah sikit la dari harga2 kat online tu..


Ini RM55 sajork. Semangat nak nyusukan baby ni. Hahaha

Wipes sampai berbungkus2 beli. Dah saya nak yang jenis pack kecik2, Ibnu nak jenis dalam balang tu. Dua2 ada reason sendiri. Saya nak kurangkan berat je bila travel. Senang pakai jenis pack kecik2 tu. Last2 angkut dua2. Baguih takkkk laki bini niii.. Haha (T___T)


Okay... itu sahaja. All in all, puas hati dah beli most of barang2 baby. Tak larat sangat nak keluar masuk expo mencari. So sekali pergi biar angkut je mana2 yang memang perlu. Besok lusa ni boleh focus cari sikit2 lagi barang yang takdok.

Chaiyok2 mommy and daddy!! Tak saboooo nak jumpa baby.... Selasa lepas jumpa gynea lagi, monthly check up. Baby dan2 palingkan muka nyorok disebalik uri bila doc nak scan tengok muka dia.. Mak kata, Allah belum bagi izin lagi for kitorang nak tengok muka baby betol2. Allah bagi izin tengok gender baby dulu. Hehehe.. :)

Friday, July 5, 2013

My Own Crib

Selama2 kerja kat exxon ni, belum pernah dapat workstation sendiri yang memang khas untuk diri sendiri. Awal2 masuk last year, duduk 1 bilik menumpang dengan sorang staff exxon ni. Tapi rasanya dalam 2 bulan je kat situ. Lepas tu kitorang 1 team kena tukar naik 1 floor atas. So, masa tu, bilik2 yang ada dah fully occupied oleh orang2 lain yang lebih senior..

Saya??

Kena duduk kat meja admin. (~___~)

Duduk aje laaaa... Awal2 tak fikir apa2 pon. Tapi lama2, baru rasa "bahang"nya duduk kat meja admin tu. Dah la sebelah bilik meeting. So, memang ramai la yang ingat saya ni admin baru.

Paham2 je la kalau dah jadik admin tu kan. Mula2 tak kesah la bila tah sape2 tah berhenti kat meja saya and macam bagi arahan, "You tolong passkan document ni kat si dia si dia ni ek?"

Tak pon, "You ada pen tak?" "Stapler?" "Envelope?"

"You tolong checkkan dalam system, apa email si dia si dia ni ek?"

"You tahu tak sape yang book bilik meeting ni?"

Dannnn macam2 lagi la. Semua tu adalah orang2 kat bangunan exxon tu yang telah meng-assume saya ni admin assistant.

Dah sape suruh setuju nak dok kat meja admin kannn.. Fadan muka awoks. Heheheee...

Owh and normally saya tak menolak pon bila dapat "arahan" camtu dari tah sape2. Buatttt aje lerwww.. Malas nak meng-explain. Lain lah kalau orang tanya,"You admin siapa yer kat sini?"

Ha.... tu baru den jawab, den bukan admin. Den ni CMMS coordinator. Huhuhuhu~~~~

Dah lepas tu orang tu tanya pulak, CMMS tu apa? Hehehe.. Maka den pon cerita yo lahhh. Hehe...

So, alhamdulillah, harini (after dah berbulan2 kerja kat sini), dapat lah saya bilik sendiri.... Dapatlah sedikit privacy.... Hehehehe... Exxon ni lain sikit. Exec dia memang duduk dalam bilik. Tapi ada jugak exec yang dok kat cubicle luar, depends pada project lah...

And saya pon title je CMMS coordinator, buat kerja nye langsung takde dalam jobscope. Buat operations technical. Tak kesah la kan..... Cenggini la nasib contractor. Buat je apa2 yang disuruh. Nak sambung carik rejeki la katakan... Sape suh berani2 masuk dunia "contractor". Dah elok2 permanent dalam petronas dulu, pi resign.... sape suruh? Takde sapa suruh. Sendiri yang mahu. Sebab nak dekat dengan husband. Heheeheheheeeeee....

Wokeyh, den pon happy ja ni. Sebab 1 hari dari pagi tadi tak buat kerja satu hapa pon. Awal2 datang dok packing2, lepas tu kena pindah2, lepas tu kena kemas2 balik. Now dok main blog n surf tenet. Ish333....

Hehehe.... Sat2gi arrr kitew sambung kerja balik~~~~ Ngeeee.... (^___^)



Tempat lama sebagai admin berjaya. Hahaha. Barang2 dah habis clear kena angkut. Tinggal computer2 je..


View kat sebelah meja lamakuuu~


Selalu skodeng mat saleh dengan minah salehah swimming2 kat pool tu.. Kui333


Meja baru... Bilik sendiri~ Hik hik


Canggih sikit, dah ada arm rest bagai... Semangat sikit ye dokkk.. Hihi


Thursday, July 4, 2013

Toys R Us Clearance Sale for Members



Sale ni at first dapat tahu pasal sale ni sebab dapat sms from toys r us.. Agaknye sebab saya ni memang member dia.. Then petang tu pulak kakak ipar wassap poster dia, and ada kawan Ibnu yang kerja kat Great Eastern Mall tu pon dok cucuk2 promote2 sebab dia dah angkut seketul car seat yang cunssss~~ and yang lagi penting, MURAH!

Gambar wassap from Syue, kawan Ibnu ~ kasik bakar


Ni la Syue beli, memang terbakar ar kan? Hihi...

Dats why dalam berkira2 nak pergi ke tak, pergi ke tak, last2 menapak ajela kitorang dua dua orang ke GEM tu, lepas balik kerja semalam.. Tak jauh pon from office, tapi jalan dia time tu memang tengah peak sebab orang baru balik kerja kan..

Pergi situ pon sebab dah niat nak usya2 stroller and playpen. Dengar2 sale sampai 50% so if dapat yang okay, why not grab je terus kan... Bila sampai situ, stroller yang ada tak banyak jenis sangat. I mean, tak banyak brand sangat. Mostly diorg nak clearkan stroller jenis Esprit. Ada la sikit2 Ferrari and brand apa tah lagi, yang saya tak tahu sangat. Memang 50%! Julings la tengok harga after less dalam 300++, 400++ cmtu. Nak tunggu Quinny Zapp, Maclaren bagai, beribans.. So, ukur pitis di badan sendiri aje laa.. Hihihi.. 

Kitorang angkut ini!

Hauck Shopper Stroller With Car Seat
- 50% so after less jadik lebih kurang RM400
- Best sebab ringan je walaupon rupa dia nampak gabaks
- Senang nak bukak n tutup stroller ni.. Tak renyah
- Dapat infant car seat, so macam baby bole lah duduk dalam car seat ni awal2. Bila dah besar baru baby boleh duduk dalam stroller tu terus





Babies R Us Beary Fine Play Yard
- 50% so after less jadik lebih kurang RM450
- Best sebab dia ada changing table, and music2, toys2 bagai. So harap2 baby pon happy dok dalam playpen ni. Hehehe....








Plus lagi satu is bag baby... Pon 50% less.

All in all, rasa puas sebab tak sampai seribu, kitorang dah bole beli stroller and playpen tu... Kalau tak, nak ikutkan budget yang kitorang estimate, 2 ketul ni je dah lebih 2riban da.. Berjaya jimat seribu lebih di situ... Hehehe..

Weekend ni nak jalan2 tengok barang2 baby yang basic2 tu. Kat Puchong kot insyaAllah.. Sebab satu hape benda penting pon tak beli lagi. Saya dah 26 minggu sekarang, so rasanya boleh la kan if nak lengkapkan barang2 yang takde tu. Especially yang basic2 macam bedung barut mittens etc tu semua... Nanti dah bulan puasa and lepas tu raya and kalau nak tunggu lepas raya time tu saya dah komfem makin semput nak berjalan. Hihihi...

Tengah bulan 7 nanti ada baby expo kat midvalley kan? Nak kena serbu gak tu.. Mana tau dapat rembat apa2 lagi yang diperlukan...

Nervous pulak bila fikir bulan 10 tu dah makin dekat. Dalam 13 or 14 minggu je lagi. Homaiiii.... Sila kuatkan semangat Munirah! Fuhh...


24 minggu masa ni. Kat baby Sophea Adelea 1 year birthday party..

With baby Safiyya... Sihat kan mak buyung~~ Hihihi..

Semalam~ Week 26. The only baju normal yang still boleh fit. Baju2 lain semua dah tak muat. Itu yang macam tergantung je baju tu. Haha. Tapi seluar tinggi kay.... Skodeng bawah perut tak nampak kay~~ Hihi.. :p