Pages

Monday, March 31, 2014

Amina Nawwarah's update

Todate (31 March 2014) - Amina (5mth 3wk 1day) dah mula kenal orang; to be exact, kenal ibu dia i.e. ME siapa lagi kan. Sebab sekarang ni kalau sesiapa dokong dia or tengah main dengan dia, but suddenly dia nampak saya or sengar suara saya ja pon, kepala dia akan quickly turn and lepas tu buat muka suruh ibu dia ni ambil dia. That include her father jugak tau. Ibnu pon kadang2 dia reject. Dia nak ibu dia ni jugak. Sorry ayah, ibu memang ada kuasa extra power (read: boobies power). Haha.

Alalaalaa tanje2 ibu, ibu loves you more sayang. Tapi kadang2 tu tak bole la nak dekat ibu all the time je kan.. Kena be fair to your father jugak tau. Ciann ayah nak main dengan amina lama2 tak boleh. Hihi.

And ada satu perangai baru. Gaya menetek kuak bebas. Kuak lentang kuak football kuak ragbi kuak berdiri kuak meniarap semua ada. Nasib baik nenen ibu ni pon flexible boleh pusing2 dari semua arah. Haha. Ibu pasghah aje la melayan style pelik2 awak tu Amina Nawwarah wuii. Asalkan awak nak minum susu. Huuuu..

Ermmm tapi ada satu yang dok merisaukan saya. Amina suka sangat33333 geget nip nip saya tu. Sakit wuiiii. Termenjerit malam2 terkejut dia gigit. Tak tau nak bagi dia stop perangai menggigit2 ni camana lagi. Itu nasib takdok gigi lagi. Kalau dah ada?? Oh myyyyyy mintak simpang 44 x 1000. Huhu.

Apa2pon, ibu sangat happy now that I have you. Seeing amina membesar from day to another, sangatlah mengeterujakan. Haha. Last weekend kitorang spend 1 malam kat grand lexis PD tu. Nak ajak amina main pool kat situ. Will blog that one later insyaAllah. :)

Okay, masa rehatku sudah tamat. Sesi mengepamku sudah habis. Now nak pi simpan susu dalam fridge and basuh pump. Till then. :)

No comments: