Pages

Wednesday, September 11, 2013

Belly dancing

Aktifnyaaaa laaaaaa hai baby mommy ni. Kejap ke utara kejap ke selatan. Kejap timur kejap barat. Paling best, timur barat utara selatan serentak. Pernah jadik sampai tengok perut saya ni dah macam ada 2 pusat terbonjol. Elokkkk je duduk sebelah2. Siku baby eh tu? Haaaaaa... Nak imagine gaya dia kat dalam pon rasa macam kompius tauuu. Kuak lentang ke.....kuak rama2 ni? Ke kuak menggeliat sedunia?? Huuuuu.... Memang jakun ah everytime rasa dia dok bergegar2 ber-wave2 tu. Berapa banyak video perut ber-belly dancing dah saya amek. Penuh memory phone ni sampai hang2 pon pernah. Hihi.
Baby sukaaaaaa sangat duduk side kanan. Kenapa eh? Now ni tengah terbunjal jugak ni kat side kanan.

Lagi satu yg musykil, tengah makan perut boleh lagi bunyik2 krukkk3333 macam tengah kebuluq tu. Lepas makan pon still bunyi2. Baby tak suka food mommy makan ni keerrr? Keee terlebih suka? Hebat sangat bunyi perut sampai orang lain pon boleh dengar, toleh2. Walhal mulut tengah nganga2 dok nak sumbat nasik dagang tadi. Malu ai sebentar. Eheh ehehhhh.

Rasa2 baby ni tekak pantai timur laaaa. Kalau nak breakfast nasi, mesti samada nasi kerabu atau nasi dagang. Nasi lemak nasi goreng siang2 reject. Terkenan sebab dulu mommy kerja kat Ganu eh? Hihi..

Perhatikan ke-simetri-an peruts. Suspek berada di sebelah kanan.
Pandangan dari atas. Panjanggggg ke depan peruts ini. Belly button tertonjol sebagai aksesori tambahan.
Nyummmmeyhhhhh~ Nasi dagang RM3.50. Naik lima kupang lepas minyak naik dua kupang. Sobssss. Tapi sedap. And ikan dia bagi pon besaq seketoi. Puas makan.

2 comments:

FiraHamzah said...

Lagi 3 kali Selasa ajeee...nak nengokkk Melurrrr!!! hahha

Munirah Mohd Ali said...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mmeroyan~~~~~~~~~~~~~ hahahaha... saya pon x sabar nak jmpa melur!! dengan babyboy kakfira jugeksss!!! Aaaaaaaaaa~~~