Pages

Saturday, March 10, 2012

Pelamin lagi

Assalamualaikum.. Hi dear there Mr Blog..


Nak buat checklist jap. For pelamin, dah beli....
i. Pasu bunga ketot 2 ketul
ii. Pasu bunga tak ketot sgt 2 ketul
iii. Side table bunga ketot 2 ketul
iv. Pasu botol dan bungaannya 2 ketul
v. Lampu seketul
vi. Kerusi simple gila

Hmmmm, eh tu je ek... Jauhhhhhh dalam hati kepingin nak tukar kerusi cari yang proper sikit. Sebab rasanya kerusi tu kecik la.... Sorang duduk okla. Dua orang duduk mahu jenuh berlaga bontot hohoho. Tapi, tengah dalam dilema ni. Awal2 gi set kaler tapi baju pengantinnya tak usya2 pon lagi. Mau tiba2 berkenan kaler lain plak camanoo.... Hoho. So, takpa, chill babe chill..... Next weekend kita serang kedai pengantin cari baju pulak yer... Then lepas tu senang lah, boleh la beli2 bunga for pelamin... Hihi. Owh kedai2 pengantin di KL, sila jangan taruk harga mencanak2 untuk sewa baju... Puhleaseeeee..... (@,@)


Eh tiba2 teringat, ofismate saya, kakaknya ada kedai pengantin loh.... Kat Kemaman. Alaaaaaaaaa awat la baru teringat sekarang. 6.59pm, sure kedai da tutup. Wuwuwu. If nak pergi after kerja, tak sempat jugak. How ekkk........ Harus pergi juga sebelum usya kat KL. Mana tahu jodoh bajuku di Kemaman. Kekeke. Besok petang nak try minta keluar awal lah. Harap2 boss kasik. Huhuhu....


Owh then yes, lampu! Dah beli seketul, cantik gak la hik2 puji diri sendiri nampak.... Hehehe. Tapi memang cantik pon lampu tu. Keke. Nak cari lagi dua ketul biar terkapit. Seketul tu biar dia dok sorang2 kat tengah, memandangkan kerusi yang dibeli dulu tu takda tempat sandar pon... Kat Kedah dah jumpa haritu lampu for terkapit yang berkenan, tapi lampu tu tinggal seketul ja. If nak baru, jenis dia dah lain so taknak lah kan. Mestila mahu yang sepasang jugaks. Ngado. Hehe.
Lebih kurang macam ni lampu seketul tu. Tapi ni jenis tergantung. Saya punya jenis berdiri. Cover dia warna macam coklat oren2 sikit. Kristal dia warna putih dan coklat. 
Pic source from google image


Saya dah beli note! jejeayhhhhh~ Lepas ni boleh ambil gambar  dan main game jejeayhhhhh~ :)


Okla, itu sahaja. Sekian!

2 comments:

Shykin Moksen said...

salam,

blog yang menarik..like
sudi-sudilah singgah di blog sy.

http://shykin.blogspot.com

Juli said...

roy azman yg saya kenal is pelakon jadik ayah 'ghaz' dalam citer waktu mgrib kat tv3 itu ari. dia kah datok iteww..awwww