Pages

Monday, March 26, 2012

Recall hantaran for tunang

Assalamualaikum... Hi~!

Okay, tahu baru je lepas update satu entry 10 minit yang lalu. But sekarang terasa macam masa untuk melepaskan apa yang terpendam kat hati. So takpa lah kan if update more than one entry in one night? Hihi.

Actually saya tengah kerah otak fikir untuk design my hantaran for kahwin. Barang2 untuk deco hantaran dah beli. And dah start buat jugak sikit2. Later saya cerita pasal hantaran for kahwin ni. But now nak recall balik hantaran masa tunang haritu. Buat sendiri jugak tau time tu. Malam2 kerja mengadap bunga tuuuu ja. Agaknya kalau bunga tu boleh cakap, mesti dia dah cakap awal2 boring asyik kena tenung. Haha. 

All in all, tak banyak sangat gambar hantaran. Apa yang ada, macam kat bawah ni je lah. :)




No comments: