Pages

Friday, August 17, 2012

Last stay @ Mandarin Oriental Hotel, Kuala Lumpur

At last, buat jugak one entry for Mandarin Oriental Hotel which is located at Jalan Pinang, Kuala Lumpur. Suka2 hati je mix BM BI kan... Biar lah~ Later I improve okay... Ni kalau Ibnu dia suka la komen2 cakap kalau nak tulis BM,  tulis la BM full, kalau BI, biarlah full entry in BI. Kui3.. Takpa, biar la dia ngomel2, janji kita terus menulis. Hehehe...

My lasttttt stay at this rich-looking and luxurious yet traditional hotel (hamoihh..hehe), fully paid by Petronas. Because I know, most probably there will be no more outstation to KL for me, since I already plan for my resignation. Uhukssss~ So, ajak lah cik husband stay sekali. Sebaik dia tak kena outstation. Lately ni asyik outstaaaaaaaaaaaation je kerja... Bizi bebenor. Huhuhu.. Hehehe.. Layan pics~ Zasss~ :D


Bajet honeymoon free~ Gambar pintu pon ambil haaa....
Jemput masuk....
Muka sengal lepas tutup pintu taknak kasik orang masuk. Ceihh... Hehehe
Dia kasik kita katil 2 bijik sayang? Acano nih? Hehe..
Ruang tivi, mengadap katil
Nak ke bilik air
Dalam bilik air... Suka la semua marmar~ Hehe
Ruang kecil nampak luas bila ada cermin besar. #Gaya cakap macam Patrick# Hehe
Suka yang ni ja... Pantas zaassss~~ Bathtub kena tunggu2 lama malas~ Hahaha :p
Twin tower kebanggaan rakyat Malaysia... jadik view.. lupa nak snap malam punya view.. sure mantops~ hehe
Okay.... ini kalau kita telengkan kepala ke the other side... Hutan batu~

Nice hotel, free wifi internet~ Convenient dan selesa sebab dekat ja dengan KLCC. Sebelah je. Menapak selangkah 2 langkah daaahhh masuk ke area Parkson Suria tu.. Peluh takdan nak keluar sejentik pon. Hehehe.. :)

Olrites, that's all it! Sebelum ni sokmo stay sini, tapi tak terbuat entry nyerrr~ Takyah sembang aaarrr~~~ Kekekehhh :D

No comments: