Pages

Saturday, August 4, 2012

Jangan tidur lagi, jangan tidur lagi... (ulang 50x) :p

Assalamualaikum, Hai~~

Malam ni memang purposely taknak tidur. Sebab..... takot terlepas sahur! Haha.. Cian cik abey datang jauh-jauh tapi nanti kalau terlajak tidur, tak ke nangis.. Saya pon dah masak da, simple2 ja.. Main buatttt sukahati tak ikut piawaian sebenar. Tak kesah la, janji bau sedap, and cik abey pon cakap "huiyoh, xpernah makan lagi ni macamni." Kekeke...

Nak tahu masak apa? Masak tomyam dan satu lagi lauk tak perrrrnah langsung saya buat sebelum ni, kita panggil ja - macam2 goreng kunyit & black pepper. Dalam tu, ayam ada, sausage ada, tempe pon ada. Kui3333... Takpa lah kan, janji boleh telan. Kan...... Nanti before start makan soq, nk goreng telur dadar. Menu wajibulghunnah ni telur dadar ni. Errrmmm, apa efek asyik makan telur selalu2 ek.. Gonna google that~

*Wondering apa mak masak arini yer....*

Well, next week will be a challenging week for me - I guess. Hopefully everything will be running justtttt smooth, and as per plan. And I hope, I've made the right decision. Sepenuh jiwa raga~ :)

p/s: Another friend tegur cakap saya memang sudah kurus~ Har har harrrrr~ Happy okayh. :) So memang berkesan la sangat2, efek pakai PB 8hours + consume lactolite daily + dibantu dengan puasa. Complete package~ Contact me for free consultation yaa~ :) Good nite!

2 comments:

Anonymous said...

hope i'm receive those comments too!

~ iqarad

Fatimah Azzahraa said...

huhuhu..mun,mcm taw2 j kan sape yg kate mun kurus..ahaksss..;)