Pages

Tuesday, April 2, 2013

2013 Expo yang penting - Cannot miss!! PROMOTION MURAH SUKA333 Hihi

Saje je nak listkan kat sini.. Boleh share2 sekali kan. Malaysia ni memang banyak expo2 dia. Macam2 lah. Tapi saya listkan yang kena dengan keperluan kitorang husband and wife sekarang ni la yer.. Hihihi.

  • 4 April - 7 April '13 : Perfect Livin '13 @ PWTC
  • 2 May - 5 May '13 : HOMEDEC Kuala Lumpur @ KLCC
  • 21 June - 23 June '13 : PET WORLD Malaysia 2013 @ Mid Valley Exhibition Center (Selain pet, dia pon cover garden & landscaping... Itu pasal rasa nak pergi... Hihihii)

Online website, kalau google pon banyak. Boleh try usya link ni untuk expo di area KLCC/PWTC/etc atau link ni untuk Homedec...

Weekend ni ada seketul expo. Jom serbu PWTC!! Cuci2 mata pon syok gak kan... Hehehe :)


1 comment:

Anonymous said...

Hey! Quick question that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when browsing from my apple iphone. I'm
trying to find a theme or plugin that might be able to fix this problem.

If you have any recommendations, please share. Appreciate it!


Here is my weblog - Visit here