Pages

Friday, November 9, 2012

Our Official Photographer for the Wedding

O.P
Selalu sangat nampak perkataan ni dulu, samada kawan2 tulis kat facebook atau baca kat mana2 blog atau dengar orang bercerita. Op oP Op oP. Baru tau, OP ni rupanya maksud dia is Official Photographerrrrrr..... Sangat banyak kata singkatan yang orang dok guna sekarang ni. Tadi kat office, dengar orang sembang2 masa kat pantry guna acronym2 ni. SRV la MDR la apa2 tah lagi. Tak ingat pon apa diorang borak. SRV n MDR tu main bantai je saya sebut tu. Hehe. Rasa masa tu macam tengah dengar orang bercakap guna bahasa isyarat tau tak. Eh silap, bukan bahasa isyarat. Bahasa rahsia. Tah apa maksud diorang je yang tahu. 

Tapi bukan tu yang nak cerita nii. 
Al-kisahhhhnya OP saya ni, diammm sepi tanpa berita for quite some time. Rupa2nya memang tengah ada life crisis dan dugaan yang datang bertimpa2. Well, dugaan is normal, it is part of life. Dan kita diuji pon tak melebihi batas kemampuan kita. Kan.. So, hmmm.. Memang understandable la nape dia tiba2 diam tu.

In overall he is still a good OP. 
Just to share some of the pictures yang dia dah edit2. Saya suka if gambar2 tu di-edit, bukan untuk nampak fake or apa ke, tapi, bila editing tu power and bagus, dia akan buat gambar tu nampak lagi cantik tapi in a very natural way. Takyah nak photoshop over2, nanti kang nampak macam poster anime plak. Eheheheh.


Pernah cerita kat entry lepas2 pasal bergambar kat semeling ni.. Nice place!

Kalau tahu dia nak snap gambar masa masuk masjid ni, bole buat muka artis sikit. Haha ;p

Tak sangka outcome dia macam ni rupanya.... Memang kenangan betul la masa amek gambar dengan kereta ni. Ibnu sampai berdiri2 atas bumbung kereta kot..... Pulunnnnn~ Ngeh2

Anak buah. Memang comel, ikut muka acik muni dia. Hahahahhh :p

Us with the siblings~ Lama tak jumpa~ :')

The kids~ Flower gegirlss~ New family mambers!

Siblings at Ibnu's side punya reception.

Us with the friends! TQ sooooo much kawan2 for datang!



Hati pon dah agak terubat bila dia kasik kitorang frame canvas ni, sebagai tanda apology... Besar bapak! Thanks kayh! Wishing u all the best! :)



4x2 feet free photo canvas

No comments: