Pages

Tuesday, January 17, 2012

10th December 2011 - Eeeeeeiii-day! ;)



Assalamualaikum~~~~~
Hailuuu~

Hmmmmmm bahagianya dah dapat CD hari bertunang~! Hik2. But sangattttt sedih sebab photographer yang kitorg hired tu, terhilang plak one of his memory cards. *Dugaannnnn* Macam tau tau je nak jadik camtu, he brought along his other two friends (sorang photographer boleh di-consider as baru berkecimpung, sorang lagi pulak videographer – hoho) on the day, so luckily even the pictures during the event tu weren't complete (event outdoor ada), we could still curik them from his friend’s… Just, the position/angle/quality tu, kurang memuaskan. Yelah, main photographer nye yang duduk di center.. yang lain lain tu duduk kat kanan kiri je. Huk2… Tambah sadis lagi, camera adik saya ada tapi semua gambar stock nak gegarrrr aje. *Neves ke, Aten? Kaklong yang patut neves haih la..* Jom nangis sama sama! Uwaaaa!!

Takpe lah. Yang penting gambar di hati tetap tak bole erase – gituewww.. Hik2. And I still enjoy viewing all the remaining pictures… including pictures taken by the 2nd bidang terjun photographer~ Not bad! TQ~~~ Hihi. Hope you would feel the same way too! :)

ibubapa ibubapa kami (^_^)
Bincang bincang kot ni?
Tolong doakan yang terbaik!
iskhh iskhh malu lahhh....cenggini rupanya perasaan die ekkk.. hihi

Families! Full marks sebelah kiri. Belah kanan tak full marks. Sob sob.
Makciks makciks dans sepupus sepupus dans kanaks kanaks. Owh, dans buahs sipi2s. Ngeh2
Beautiful siblings and T.J (",)
From top left: Johorians staying in Kedah > Kanak kanak's meeting
From bottom left: Aunties and Uncles


Okaylah. Cukup dahulu. Hantaran (handmade okayyyy) dan activity outdoor mengada ngada itu di next next entry ek! :) 


Good nite!

6 comments:

Anonymous said...

saya anonymous kesygn awak! hehehe
tlg la bg tgk sikit gmbrn hantaran dkt2...nk tgk hasil tgn awak!!!!!!!

FiraHamzah said...

alaaaa photographer spoilll btul nih! nasib baik ada back up..
eh yang, nanti awak bg akk gambar2 outdoor tuh..akk nak buat something for your wedding..hehehe

leen said...

muniiii! cntik2 :) sy xhire photogrpher ape pun ritu, adik je jd photog.ihiiii

-leen-

m U n ! r A h said...

anonymous yang tak berapa nak anonymous sgt,
kite mmg nak ponnn! tp nk try tnya camera org2 lain. cameraman yg kite upah ni gmba xchun. sedey je. sob2

kak fira,
wokeyhhhhhh!! wahhhhhhh *excited giler saya* hahahaha. gmbar outdoor nice nice! CD ada dah dgn ibnu. nnt sy suh dia bg kak fira ekkkkkkk :D :D :D

LeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnNnnnnn~!!
jap nk hug jap XOXOXOXO hihi
xpela, adik pon. jnji ada pic yang x gegar2. adik sy tu amek semua digegarkannye. haha. leen majlis bulan berapa? nak kad okeyhhhh! :))))))

Anonymous said...

munie,seronok baca blog hg ni..hehe...sejak2 aku pun bakal jd pengantin ni,aku dh byk buat servey bj,pelamin,bla..bla...aku bleh suggest utk hg kalo hg nk..area2 sg petani dgn alor setar...nk yg paling mahal pun ada..paling murah pun ada...hehe...do contact me ok..(norzakiah@nam.com.my)

m U n ! r A h said...

zack!! tq sgt for suggestion hang tu. semua chantik. aku suka! tapi igt nk sewa baju ja. sebab pelamin nk buat sendiri. hrp2 sempat. hihihi. :)