Pages

Thursday, January 5, 2012

Belek belek buku dan jumpa article yang baik untuk dikongsi

Assalamualaikum...

One day I met an old friend of mine and surprisingly she gave me this book - what a kind heart of her.. Thanks to you, Miss Saffiya! :) Interesting title, been here with me for quite some time (errrr, how many months is it to be exact ekkk? can't recall. a year?? hukhuk.) Sorry babe, nanti saya pulangkan balik ek! hihi. Bila tengok my book-rack, owh laaa banyak kot buku awak Munirah! Tu buku hantaran tunang ada dua bijik pon baca 1 chapter tak sampai kan. ish2222. It's okay. Since now I have my dear Mr. Blog here, I'll make sure I read them all before the W-day. (Apa kaitan dengan blog??) Well, supaya saya boleh tulis apa yang saya rasa ketika baca buku2 ini. Semangat sikit. Ngeeee.

The KEY to HAPPINESS is PROSTRATION 

The first step towards happiness each day is Fajr (Dawn) prayer,
so start your day with it,
then you will be under the protection and care of Allah, the Almighty;
He will protect you from evils and guide you to all that is good.
It is the first step towards acceptance and success.
So, glad tidings to all those who pray Fajr,
and misery and loss to those who neglect this prayer.

Source: 
Book Title : You can be the happiest woman in the world - A treasure chest of reminders
Author : Dr. A'id al-Qarni
Publishing Year : 2005 (English edition 1)

Selingan: Momento di atas puncak Gunung Kinabalu on 27th October 2011, memang masa tengah terbit fajar. It was so dark back then, cuma nampak cahaya kemerahan, but this camera was soooo cool that bila snap snap yang gelap pon jadik nampak jugak. :)

Hmmmmmm... no wonder lah. Tadi hampir2 subuh gajah. Patutlah harini rasa kurang productive. Rasa malas malas sengal sengal. Ngeh222222... Apa apa pon, jangan stress okay jangan stress. Nanti cik jururawat keluar banyak tanpa segan silu. Sampai kena tegur dengan (male okay) colleague da tadi. Tak boleh jadik ni! Nak carik la collagen tulang (eh, ke sisik?) ikan tu! huuuu~

No comments: