Pages

Friday, January 6, 2012

Iklan pagi. Tayah baca ;p

Assalamualaikum....

Morning, Mr Blog..

Just went back from a good morning jog or walk lajulaju errrrr jog, with Syazni. Bangun subuh, siap siap, terus keluar. Warm up sikitttt. Real fresh morning air! Rumah ni dekat sangat dengan pantai. So pagi pagi ni memang bunyi ombak tu sangat kuat. But I love them! Plus the cool sea breeze, rasa lapang je dada. Masterpiece of peace. Macam art. Hihik. And we enjoy chit chatting along the way, bringing up memories during our early years at Kerteh. Sangat best! (Kitorg jog 10 minit je, lepas tu jalan jalan laju laju. Siap naik turun tangga jejantas Rantau Laut-Rantau Bukit lagi youuu. Hihi.) Just after two years plus that I know now there were secrets / gossips (ngeh2) amongst our circle of friends. Ohooooooo, pandai kamu kamu kamu kamu simpan rahsia nooo. Nevermind, saya doakan yang terbaik okay?? Hikss.

Eh sebenarnya nak cerita pasal water rafting experience sebab dulu dulu kitorg pernah gi water rafting. Tapi next time lah. Nak kemas kemas bilik basuh baju lipat kain etc etc etc (semua kerja anak dara tu lah hihi). Ermm sebelum berundur, nah gambar saya dan Syazni camwhoring suatu ketika dulu, pakai laptop je okayyyy. Nak amek2 gamba time jog pagi ni tapi manada camera haihh. Tak sabarnya nak ada camera! Okay, masuk wish list sekarang jugaks! :)

Somewhere in June or July 2010 :))))


1 comment:

MammaSun said...

ahahahahahahahahahahahah
kelakar nak gelak guling guling
ekekekekeke
cumillll lah korang nih