Pages

Saturday, January 19, 2013

D'Stall Cafe, SS6 Kelana Jaya

Selalu dah Ibnu bawak saya datang sini. Tapi everytime pon mesti akan terlupa nak snap2 gambar. Kedai ni memang special. Komprom2 diorang ni fanatik habis ar dengan liverpool tu. Kalau musim bola sure penuh kedai ni. 

Yang bestnya, ada charkewteow dengan otak2 yang best! Datang sini itu je la yang saya dok hadap pon. Hihi.. Food dia yang lain2 pon okay jugak. Kalau tak, takkan la Jalan2 Cari Makan tv3 pon boleh datang kedai ni kan.. :)

Rasa macam nak makan sini lagi malam ni. Har har harrr~





Me as usual, char kewteow takmo sayur2. Sedappp~

Ini part cikabey punya. Lapau sangat dah.



Recommended! :)

2 comments:

Anonymous said...

Salam. Nanti boleh la singgah ke Seri Love Boutique. Dah dekat sangat tu ;)

Munirah Mohd Ali said...

Hi Ano.. InsyaAllah... Bahaya sikit pergi boutique2 ni. Nanti terkopak purse. Keh3. Tapi insyaAllah ada masa ada uwang rengget saya ke sana okay.. ThankQ~~ :)