Pages

Tuesday, January 22, 2013

MLM - From my point of view


#Entry ini sangat random#

Bukan multilevel marketing yerrr.. Keke. Tapi, Maharaja Lawak Mega tu haaa.. Yang baru je habis last weekend kan.. Dah tau sapa yang menang.

Jozan - Sangat rasa tak fair bila diorang menang. Dah la tak lawak sangat tapi tukang gelaknya ramai. Lawak ke part Zizan terkinja2 jadik budak skolah ajar peribahasa tu? Huhu.

Jambu - Tetttt. Dah lali dengan lawak dia. Asyik2 terjerit2 gado2 lepas tu buat muka selenge baik balik. Huhu. Tetttt.

Syiro - Suka team ni. Memang dulu2 diorang ni tak perform, tapi time final tu, lawak diorg menjadi gak ar kan.. I think they deserve la to be top three. Just kalau boleh, nak dia dapat nombo 2. Kalau bole... Keke.

Boboi - Lawak cina diorang, adalah lawak paling TOP dalam MLM #2 ni. Seriously. Sampai mengalir air mata dok gelak2. Hihi.

Saywho - Awal2 actually saya minat sangat Saywho tu. Tapi minggu2 terakhir tu diorang nyer performance macam dah drop. Hmm.

Kalau nak tengok video2 diorang, boleh like facebook page "Best Giler". Link dia kat sini.

My favourite : Maharaja Lawak Mega 2012 - BOBOI part 1!! :D